Affiliate links

Aangezien deze site geen advertenties bevat, bevatten de blogberichten soms zogenoemde affiliate links. Dat betekent dat als jij via deze sites een aankoopt maakt, ik een kleine commissie hieraan verdien. Het fijne hieraan is, is dat het jou totaal geen extra geld kost, sommige van mijn links bieden zelfs unieke kortingen aan. Zo hebben we er allemaal wat aan! Voor ons betekent dit een tegemoetkoming in de hostingkosten en het maken van de content voor jou.

Copyright

Alle teksten op deze website zijn geschreven door Missie Reisgeluk of haar gastbloggers en zijn ons eigendom. Deze mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. Tenzij anders aangegeven, geldt dit ook voor het beeldmateriaal op de site.

Eerlijke informatie

In de beschrijving van ervaringen en producten, delen we altijd onze eigen eerlijke mening. Dit geldt ook voor gesponsorde blogberichten. Wanneer een artikel in samenwerking tot stand is gekomen, dan wordt dit altijd duidelijk vermeld. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Volledige informatie

We doen ons best om alle informatie zo up-to-date en volledig te houden, maar het komt soms voor dat een restaurant, activiteit etc. de openingstijden veranderd of zelfs helemaal sluit. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden en raden je aan om de relevante informatie eerst zelf op te zoeken wanneer je besluit de locatie te bezoeken.